Korte masterclasses

Ik organiseer zo nu en dan een gratis online masterclass inclusief een korte begeleide meditatie, speciaal voor artsen.  De masterclasses gaan over bijvoorbeeld zelfcompassie, herstel van stress, micropauzes, communicatie. Na afloop is er tijd om vragen te stellen. Kijk in de agenda naar de onderwerpen van de verschillende masterclasses. Je kunt je hier gratis aanmelden.

Ontdek hoe je een gelukkige, gezonde dokter kunt zijn

Download het e-book Gezonde Dokter en ontdek hoe je vandaag nog de eerste stappen kunt zetten naar meer energie en meer innerlijke rust. 
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: de kracht van zingeving, trainen van aandacht, zelfcompassie, beweging, slaap, voeding en communicatie, de onderwerpen waar ik ook in de retraites met artsen en andere professionals nu vele jaren mee werk. Met veranderingen in je leven die niet veel tijd kosten, maar je veel gaan opleveren. Het boek is ook een mooie opstap naar een gesprek over leefstijl met je patiënten.

e-book Gezonde Dokter

Gratis oefening “Adempauze”

Probeer deze praktische oefening van slechts 4 minuten om je geest tot rust te laten komen en te ervaren hoe het is om mindfulness in je dagelijkse leven toe te passen.