Korte masterclasses over hoe je een gezonde en gelukkige arts blijft of weer wordt. Doe je mee?

Even een uurtje stoppen met doorhollen of scrollen, en tijd voor jou.

 Zo nu en dan geef ik gratis online masterclasses over toepassen van aandacht, zelfcompassie, micropauzes om een gezonde gelukkige dokter te kunnen zijn.  Inclusief meditatie.

Waarom ook meditatie?

Meditatie kan jou als arts enorm helpen om rust in je hoofd te krijgen en terug bij jezelf te komen. Hierdoor zit je minder op de automatische piloot  en ervaar je meer regie. Een ultieme oefening in persoonlijk leiderschap. Hierdoor kun je de onderwerpen die in de korte masterclasses aan de orde komen ook makkelijker toepassen.

Verder valt in je eentje mediteren valt niet altijd mee. Samen mediteren is voor veel mensen geruststellend – en het helpt ook om het echt te gaan doen, er tijd voor te maken.    

Daarom organiseer ik met plezier deze korte masterclasses, speciaal voor artsen.
We komen samen via Zoom, mediteren 30 minuten en aan het eind van de sessie is er tijd om vragen te stellen, ook over praktische toepassingen in je werk.    

De eerstkomende sessies zijn op:    

Dinsdag 30 mei om 20.00 uur. Mindful en compassievol communiceren op moeilijke momenten.
Dinsdag 20 juni om 20.00 uur. Mindful en compassievol communiceren op moeilijke momenten.
Dinsdag  11 juli om 20.00  uur. Zelfcompassie.

  Je kunt je hieronder gratis aanmelden. Je ontvangt dan direct een mailtje met de Zoom-link en de data, zodat je die in je agenda kunt zetten. Op de dag van de masterclass zelf ontvang je een kwartier van tevoren ook nog een reminder-mailtje met de Zoom-link.

Vul je naam en e-mail in en meld je aan:

 

Je ontvangt na aanmelding nog een aantal keren informatie over de masterclasses en andere activiteiten en kunt je hier altijd voor afmelden.

e-book Gezonde Dokter