Korte masterclasses over hoe je een gezonde en gelukkige arts blijft of weer wordt. Doe je mee?

Eerstvolgende data:  

9 juli 20.00 – 21.00 uur.
Onderwerp: Pas micropauzes toe in je dag, voor meer energie, momenten van zelfzorg en zelfleiderschap

Per keer behandel ik een ander onderwerp, dit kan zijn: zelfcompassie, communicatie met voor jou lastige patiënten of collega’s, stress, werk- privé-balans, toepassen van micropauzes.
Laat het me zeker weten als je als je een bepaald onderwerp aan bod wilt laten komen.

Ik geef je tijdens de masterclass verder tips die je meteen kunt toepassen in je werk zodat je meer rust en regie in je dagen gaat ervaren.
Ook besteden we tijd aan een nuchtere meditatie oftewel trainen van aandacht.

Waarom ook meditatie?

Trainen van aandacht en (zelf)compassie blijkt artsen enorm te helpen om rust en helderheid in hun hoofd te krijgen. Hierdoor heb je eerder door hoe je voelt en wat je denkt en zit je minder op de automatische piloot. Je krijgt hiermee weer meer regie.
We komen samen via Zoom, ik geef een inleiding over een onderwerp, we mediteren 20 minuten en aan het eind van de sessie is er tijd om vragen te stellen, ook over praktische toepassingen in je werk.    

Ik maak uiterlijk een week van tevoren bekend wat het onderwerp van de avond is. Wil je graag dat ik een onderwerp behandel of heb je specifieke vragen, laat het me zeker weten.
Je kunt je hieronder gratis aanmelden. Je ontvangt dan direct een mailtje met de Zoom-link en de data, zodat je die in je agenda kunt zetten. 

Vul je naam en e-mail in en meld je aan:

 

Je ontvangt na aanmelding nog een aantal keren informatie over de masterclasses en andere activiteiten en kunt je hier altijd voor afmelden.

e-book Gezonde Dokter