Korte masterclasses over hoe je een gezonde en gelukkige arts blijft of weer wordt. Doe je mee?

Eerstvolgende data: Dinsdag 3 oktober, 17 oktober, 7 november en 21 november om 20.00  uur.

Even een uurtje stoppen met doorhollen en iedereen aandacht geven, en tijd voor jou.

Zo nu en dan geef ik gratis online masterclasses. Als pauze en echt even tot rust komen. En geef ik tips die je meteen kunt toepassen in je werk zodat je meer rust en regie in je dagen gaat ervaren.
Inclusief meditatie oftewel trainen van aandacht.

Waarom ook meditatie?

Meditatie kan jou als arts enorm helpen om rust in je hoofd te krijgen en terug bij jezelf te komen. Hierdoor heb je eerder door hoe je voelt en wat je denkt en zit je minder op de automatische piloot. Je krijgt hiermee regie weer meer regie. Een ultieme oefening in persoonlijk leiderschap. Hierdoor kun je de onderwerpen die in de korte masterclasses aan de orde komen ook makkelijker toepassen.

Verder valt in je eentje trainen van precieze aandacht niet altijd mee. Samen mediteren is voor veel mensen geruststellend – en het helpt ook om het echt te gaan doen, er tijd voor te maken.    

Daarom organiseer ik met plezier deze korte masterclasses, speciaal voor artsen.
We komen samen via Zoom, ik geef een inleiding over een onderwerp, we mediteren 20 minuten en aan het eind van de sessie is er tijd om vragen te stellen, ook over praktische toepassingen in je werk.    

De eerstvolgende masterclasses zijn:    

Dinsdag 3 oktober, 17 oktober, 7 november en 21 november om 20.00  uur.

Ik maak een week van tevoren bekend wat het onderwerp van de avond is.


Je kunt je hieronder gratis aanmelden. Je ontvangt dan direct een mailtje met de Zoom-link en de data, zodat je die in je agenda kunt zetten. Op de dag van de masterclass zelf ontvang je een kwartier van tevoren ook nog een reminder-mailtje met de Zoom-link.

Vul je naam en e-mail in en meld je aan:

 

Je ontvangt na aanmelding nog een aantal keren informatie over de masterclasses en andere activiteiten en kunt je hier altijd voor afmelden.

e-book Gezonde Dokter