Individuele retraite & coaching in Twente

Burn-out? Stress? Of tijd nodig voor jezelf om te bezinnen of herstellen?

 

Je ervaart al te lang veel stress. Overweegt soms misschien zelfs te stoppen met je vak.

Je bent meer aan het overleven dan aan het leven.  
In de hectiek van je werk en dagelijks leven, lukt het niet helder te krijgen wat je wel en niet meer wilt en wat jij nodig hebt om weer prettiger te leven en werken. Zo doorgaan is in elk geval geen optie.

Je merkt dat je tijd en ruimte nodig hebt weg van alles.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je wilt niet alleen maar in je hoofd zitten, je wilt ook hulp om tot de kern te komen, te verwerken wat nodig is om te verwerken en helderheid om knopen door te hakken over nieuwe stappen in je werk of dagelijks leven. 
Of als je arts bent: te weten hoe jij de dokter kunt zijn die jij wilt zijn. Je grenzen aan kunt geven, of juist ruimte wilt maken om nieuwe dingen te ontwikkelen. En als je overweegt te stoppen, meer zicht krijgt op wat voor jou echt belangrijk is. 

Van overleven naar léven

Zodat jij, na de retraite weer voelt dat je leeft. Werkt en leeft zoals bij jou past. Dingen kunt inlassen in je dagelijkse routine zodat je persoonlijk leiderschap blijft ervaren. Weet wat belangrijk voor je is, daar keuzes in durft te maken en daarover kunt communiceren.

Neem een mini-sabbatical: kom naar een individuele retraite in Twente

 

In de individuele retraite van een paar dagen of een week ben je even helemaal weg van je dagelijkse verantwoordelijkheden en stress. Ik raad je zelfs aan ook een paar dagen offline te blijven. Zo heb je 100 % aandacht voor jou.
Ik begeleid ik je graag naar weer helder je eigen stem horen, te herstellen van stress en eventueel oud zeer en de kracht van aandacht en zelfcompassie ontwikkelen.

Programma op maat voor impact

Voor deze individuele retraite op een prachtige plek in de natuur, maken we vooraf samen een programma dat bij jou past, zodat er na de retraite ook echt dingen veranderen die voor jou belangrijk zijn.

In het programma is ruimte voor dagelijkse coachingsessies meditatie, qigong, schrijven. Begeleiding bij trauma is ook mogelijk. Ik werk daarvoor met Somatic Experiencing.

Na de retraite

Je gaat naar huis met een plan en toegang tot de app met oefeningen en achtergrondinformatie en kunt mij bellen met vragen. Een aantal weken na de retraite hebben we nog een gesprek om de retraite goed door te laten werken in je dagelijks leven en werk.

 

Jouw individuele retraite en coaching in Twente, alles op een rij:

 Vooraf heb je een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te onderzoeken of je met mij wilt werken.

We maken vervolgens vooraf een programma op maat, zodat jij het optimale uit jouw retraite kunt halen en je weet waar je aan toe bent.

Je verblijft in een eigen huisje in het bos of in een B&B. Ik help je met boeken.

Je hebt dagelijks een of meerdere sessies met mij en kunt tussendoor aan de slag met meditatie en schrijfoefeningen ondersteund door audio en video.

Ik ben de hele dag en avond beschikbaar voor vragen.

Je krijgt toegang tot mijn app en leeromgeving, met modules over leefstijl en voeding,  zelfcompassie, mindfulness en communicatie.

 Een paar weken na afloop heb je nog een sessie van een uur. 

In de retraite heb ik mijn innerlijke rust hervonden, veel geleerd in omgaan met stress en ben ik liefdevoller naar mezelf gaan kijken. 

Omdat er gedurende zo’n week veel los kan komen, is het belangrijk dat je begeleid wordt en niet alleen gaat lopen piekeren. Sietske kijkt heel goed wat er nodig is, en biedt het juiste op het juiste moment.

Je voelt je gezien..

Lida.

In de retraite met Sietske had ik vooral veel aan de Geweldloze Communicatie en de mettameditatie (liefdevolle vriendelijkheid).

De Geweldloze Communicatie helpt me in het arts-patiënt contact,  dit is de laatste jaren heftiger geworden, mensen zijn sneller boos. Ook in het dagelijks leven ervaar ik dat.

De consulten lopen nu gewoon prettiger. Mijn dagelijks leven verloopt prettiger.

Nu ik terugkijk ben ik blij met wat ik aan zelfontwikkeling gedaan heb en wat het me brengt. Dankzij de retraite ben ik dagelijks blijven mediteren, het is een basisbehoefte, net als eten en drinken, het helpt me om een gezonde werk-privébalans te houden en mijn grenzen te bewaken.

Ada.

Huisarts

Mijn programma’s worden vaak vergoed door werkgevers

Over mij

Ik ben Sietske de Haan en sinds 2000 begeleid ik mensen in het omgaan met stress en te herstellen van de impact die stress op hun gezondheid en veerkracht heeft. Vanaf 2005 coach en train ik veel artsen die op zoek zijn naar een gezonde manier om het beste van zichzelf in hun vak in te zetten en ook nog ruimte te hebben voor hun leven thuis. Sinds 2014 geef ik zowel groepsretraites als individuele retraites in Nederland en Spanje.
Verder ontwikkel ik samen met huisartsen nascholingen op het gebied van zelfcompassie, focus, communicatie en omgaan met complexe werksituaties. 

Klanten zeggen over mij: veel kennis en ervaring, onvoorwaardelijk, veilig, praktisch ingesteld, nuchter, liefdevol, gevoel voor humor.

 

Kennismaken

Wil je weten of een individuele retraite iets voor jou is? Plan hieronder dan een vrijblijvend gesprek in.
Het gesprek kan plaatsvinden in Hengelo, telefonisch of via videobellen.