Zelfcompassieretraite voor iedereen 
van 8 tot 10 augustus Samaya Werkhoven

Zelfcompassieretraite van 8 tot en met 10 augustus

 

Hoe ga jij met jezelf om? Mag het eigenlijk wel wat vriendelijker? 

Innerlijke criticus

 Veel van mijn klanten hebben last van een sterke innerlijke criticus. Ze worden ook nog eens extra onaardig tegen zichzelf als ze het al moeilijk hebben.
Ze ontdekken dat ze zichzelf kritiek geven die ze zelfs van hun beste vrienden niet zouden pikken… herken je dat?

Deze retraite is voor mensen die het zichzelf – en daarmee soms anderen – te moeilijk maken en dat echt graag anders willen. Die op zoek zijn naar meer zelfzorg, zelfcompassie, veerkracht, innerlijke balans, levensgemak en moed om met open hart en geest het leven aan te gaan.

Zelfcompassie voor meer veerkracht en innerlijke rust

 
Gelukkig kunnen we ons hart en geest trainen. Een retraite is dan zeer effectief, als start of als goed onderhoud.

Je ervaart in deze driedaagse retraite hoe je met mildheid naar jezelf en anderen kunt kijken, en daardoor veerkrachtiger en daadkrachtiger met de ups en downs van het leven kunt omgaan.  

Ik geef deze retraites sinds 2013 en heb er weer zin in om dit met jullie te delen, omdat ik elke keer weer zie hoe goed het mensen doet. Veel mensen komen jaar na jaar terug.

Waar is de retraite

De retraite is in het prachtige rustgevende kloosterhotel Samaya omringd door een grote tuin om heerlijk in te wandelen, waar je een hele fijne kamer voor jezelf hebt, we de mooiste mediatiezaal hebben met aan drie kanten ramen en de koks jou enorm in de watten gaan leggen!

De kosten zijn voor particulieren € 997,- en voor zakelijke deelnemers € 1197,-. 
(Er is altijd plek voor 1 iemand met een smalle beurs.)

Ben jij erbij?

Wil jij ook:

  • Liefdevoller met jezelf omgaan?
  • Je minder vaak boos en geïrriteerd voelen?
  • Je meer verbonden voelen met jezelf en anderen?
  • Stressklachten verminderen?
  • Je gezondheid ondersteunen?
  • Meer (zelf)-compassie ontwikkelen?
  • Gemakkelijker met conflicten omgaan?

Kom dan drie dagen diepgaand tot rust en compassie en metta beoefenen.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Inmiddels heb ik drie retraites bij Sietske gevolgd. Telkens ben ik weer onder de indruk van de kennis, passie en ervaring die Sietske inbrengt. En ook hoe ze in korte tijd een hele fijne, veilige setting en verbinding weet te creëren met de groep van deelnemers.

De retraites hebben me veel inzicht geboden en praktische tips hoe de lessen in de praktijk te brengen. De verzorging gedurende het verblijf is top. Telkens heeft Sietske weer een topkok paraat die vol passie heerlijke, verse en gezonde maaltijd klaarmaakt. 

Peter Geurts

Ondernemer

Het was revolutionair voor me, dat er zoiets als compassie en liefde voor mezelf bestond.  Het heeft me geholpen mijn eigen pad te volgen en dingen los te laten. Compassie en liefde helpen me ook te zien dat pijn en angst ook mijn hart nodig hebben. Juist.

Ik heb ook opnieuw liefde gevonden. In de vorm van een prachtige man. Maar vooral ook in mezelf. Veel meer dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. 

Danique

Ondernemer

HET PROGRAMMA

We starten de eerste dag om 10.00 uur en eindigen de laatste dag om 17.00 uur. De eerste twee dagen is er ook in de avond een kort programma.

Elke dag heb je 7 uur les, waarbij we veel praktische oefeningen doen zoals aandachtsbeoefening, (zelf)compassiebeoefening, mettameditatie en ik las het past ook iets deel over geweldloze communicatie.
De oefeningen worden afgewissseld met theoretische achtergronden. Ook verkennen we met elkaar hoe je wat je leert kunt toepassen in je werk en dagelijks leven.

In de middaguren is er een ruime pauze om na een heerlijke biologische en vegetarische lunch wat te wandelen, rusten, reflecteren.

De retraite is grotendeels in stilte. Ook ‘s middags tijdens de vrije uren. Mobiele telefoons en tablets staan uitgeschakeld.

De stilte betekent dat je als deelnemers buiten de bijeenkomsten de meeste dagdelen niet met elkaar spreekt, en zo bij jezelf kunt blijven.
Als dit nieuw voor je is, is het misschien spannend, maar onze ervaring leert dat mensen aangeven dat door de stille pauzes, inzichten als vanzelf komen en ze meer bij zichzelf kunnen blijven.

Er is tijdens deze dagen gelegenheid om tussendoor vragen te stellen. In de pauzes ook 1 op 1.

 

Praktische informatie

8 tot en met 10 augustus 2024
Werkhoven, centrum Samaya

Deelnameprijs:

€ 997,- (particulieren)
€ 1197,- (zakelijk)

De prijs is inclusief 2 overnachtingen op een éénpersoonskamer, inclusief alle maaltijden, persoonlijke aandacht en een gesprek van 60 minuten 2 weken na afloop.

Zijn de kosten en belemmering om mee te doen? Ik heb bij elke retraite plek voor 1 iemand tegen een gereduceerd tarief en betalen in termijnen is mogelijk. Neem hierover even contact op.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering deelname deze retraite 

Annulering van deelname aan een geplande retraite door een mail naar:  info@compassioninbusiness.com.

  • Annulering tot zes weken voor aanvang: 50% van de  totale som (verblijfs- en trainingskosten).
  • Annulering tussen zes weken en twee weken voor aanvang kost 75% van de totale som (verblijfs- en trainingskosten).
  • Annulering vanaf twee weken voor aanvang kost 100% van de totale som (verblijfs- en trainingskosten).

Mocht je verhinderd zijn, dan kun je wel kosteloos iemand anders jouw plek laten overnemen.

Check met je reisverzekering wat er mogelijk is aan annulering als je coronaklachten hebt/krijgt of om een andere reden verhinderd bent.

Bij verschillende reis- en annuleringsverzekeringen valt het hebben van het coronavirus onder de dekking van hun verzekering. (Bijvoorbeeld bij de ANWB.)
Als het hebben van het coronavirus niet onder de dekking valt van je huidige reisverzekering of je nog geen reisverzekering hebt afgesloten, adviseer ik je alsnog een reisverzekering af te sluiten waarbij corona onder de dekking valt of een losse verzekering voor die dekking af te sluiten. Let er daarbij wel op welke termijn (na het boeken van de retraite) de verzekeringsmaatschappij hanteert voor het geldig zijn van de dekking.

Veel werkgevers vergoeden graag mijn trajecten waaronder dit aanbod, vraag ernaar!
Bel me anders meteen even op 06 50511578 of plan hieronder een gesprek met me in

Na aanmelding ontvang je verdere informatie en een vragenlijst zodat we de retraite zo goed mogelijk kunnen afstemmen op wat jullie nodig hebben.