Coronaprotocol tijdens mijn coaching, trainingen en retraites, update 14 september. 

Als VMBN aangesloten mindfulnesstrainer respecteer ik de maatregelen van de overheid. Deze kunnen van tijd tot tijd weer veranderen en ook plaatselijk verschillen en ik zorg dat ik hiervan op de hoogte ben en dat regels worden toegepast.  

Vanaf 14 september is er weer minder mogelijk in verband met de toegenomen covid besmettingen. We mogen met de groepen nog samenkomen met maximaal 30 personen, maar ik heb besloten de groepen en retraites te verplaatsen of online te gaan doen om zoveel mogelijk te voorkomen dat mensen met het openbaar vervoer moeten en samenkomen hoe dan ook een klein risico met zich meebrengt.
Je bent welkom voor individuele coaching in Drenthe en de trainingen en coaching online. Ook kun je naar Norg komen voor een solo coachingsretraite in een van de mooie recreatiewoningen in het bos waar ik zelf ook woon. 
 
 

Gezondheidscheck bij individuele trajecten

Wanneer je ALLE onderstaande vragen met NEE beantwoordt, ben je van harte welkom.  Als je een vraag met JA moet beantwoorden, vraag ik je te wachten met meedoen totdat je wel alle vragen met NEE kunt beantwoorden. 

De vragen:

 Had je in de afgelopen 24 uur of heb je op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

  1. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  2. Heb je het COVID-19 virus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  3. Heb je een huisgenoot of gezinslid met het COVID-19 virus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  4. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het COVID-19 virus is vastgesteld?

    Heb je vragen? Of ben je toe aan een coronaproof soloretraite? Of wil je via individuele Mindfulnesscoaching onderzoeken hoe jij in deze periode veerkrachtig en gezond kunt blijven, of wellicht nieuwe stappen kunt zetten?

Maak dan hieronder een afspraak om te verkennen wat er wel mogelijk is.